Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hazaáruló kormánnyal...
  2007-09-21 20:08:05, péntek
 
   
  Kezelhetetlen államadósság, hazaáruló kormánnyal - RÉVFFY LÁSZLÓ

A kommunista ,,szocialista" kormány választási gyôzelme óta sokszor hallottam azokat a kijelentéseket és reménykedô jóslásokat: ,,Ha bekerülünk az EU-ba, minden egycsapásra megváltozik". Beköszönt a jólét, a gondtalan élet, melyre a szerencsétlen, agymosott magyar nép 1990 óta vár.

Már Horn Gyula, képesített hazaáruló, pufajkás miniszterelnök annak idején megmondta, és utódja Medgyessy Péter KGB kém állandóan ismétli, hogy Magyarország tagságának elfogadása után az ország évi 9 milliárd EURO netto támogatáshoz fog jutni.

Elôször is az EU tagságra még várni kell. Amennyiben valóra válik, elôbb mint 2006 vagy 2007, addig még sok víz fog lefolyni a Dunán. A 9 millárd EURO nettót pedig nagy részben nem az ország fellen-dítésére fogja használni a kormány, ha még addig uralkodni fog, hanem annak a még mindig fojtogató, kezelhetetlen államadósságoknak törlesztésére, melyek eddig már tízszeresen meghaladták azt az össze-get, amit annak idején kölcsönként felvett a kommunista kormány még az 1980-as években.

Ugyanis nem szabad elfelejteni, hogy az eredeti 4 milliárd dollár adósság, mely hivatalosan elismert volt a Németh-kormány idejében, rövid idôn belül felugrott 21 milliárd dollárra még az Antall-kormány idejében. Amikor szó volt róla, hogy a kommunisták által felvett és ellopott dollármilliók visszafizetését tagadja meg a kormány, vagy kérjen részbeni eltörlést, Antall József maga jelentette ki, hogy szó sem lehet róla. Így aztán a rendszerváltás hatodik évében a belföldi államadósság nem kevesebb, mint 5000 milliárd forint volt, melyhez hozzájött a külföldi adósságállomány összege, csekély 36 milliárd USA dollár.

Közben a helyükön maradt kommunista hazaárulók, Németh Miklós kormányának jóvoltából, privatizáltak mindent, és mire elfoglalta helyét a ,,demokratikusan" megválasztott Antall-kormány 1990-ben, a tegnap még szerény és hűséges kommunista kisfiúkból egybôl milliárdosok lettek.

A rossz nyelvek beszélik, hogy az egyik kommunista csemete, akit Máté Lászlónak hívnak, még az 1990 elôtti években egy fillér nélküli kisfiú volt. Ma viszont kb. 60 milliárd Ft. a vagyona. Mibôl és hogyan szerezte? Errôl beszélni, ezt kinyomozni, hogyan és milyen úton szerezte - beszélni is veszélyes, mert közben nagy fiú lett belôle.

Az 1990-es ,,szabadság" beköszöntése után a Nemzetközi Valutaalap és a Világbank nagyokosai is megjelentek és rögtön javasolták, hogy Magyarország kb. 190 milliárd USA dollárt képviselô nemzeti vagyonát, kb. annak 2/3-át dobják piacra, vagyis privátizálják. Elképzelhetô, milyen pártközi versenyfutás kezdôdött, hogy ki, kinek mit adjon el külföldön. Mivel ebben a kapitalista szakmában a már 1980-as évek elején ismereteket és összeköttetéseket szerzett kommunisták voltak az ,,okosak", minden eladásban ôk voltak a kezdeményezôk, ôk vágták zsebre az üzlet kötés után ôket megilletô jutalékot dollár milliókban.

Azok a százezrek, akik a rendszerváltozás után azt hitték, hogy egykor elrabolt lakásaikat, értékeiket és földjeiket most majd visszakapják, mint az egykori jogos tulajdonosok - keservesen csalódtak. Nem lett belôle semmi. Különbözô nehézségekre hivatkoztak, hiszen a rablásokat a kommunisták hajtották végre, és a rendszerváltás után is ôk bitorolták az egykor elrabolt értékeket. A kisemmiztek kaptak pár fillért, vagy egy értéktelen papírt.

Ha pedig voltak olyan becsületes magyarok, akik ezeket a tarthatatlan állapotokat megemlítették, akár államszinten is, azt a választ kapták az akkori miniszterelnöktôl: ,,Tetszettek volna forradalmat csinálni...".

Közben szorgalmasan folyt a külföldi adósság visszafizetése kamatban, ami kb. évi 2-3 milliárd amerikai dollárnak felelt még. Tessék ezt a hatalmas összeget átszámítani forintra, és akkor kiderül, ha 1990-ben lett volna mersz, kiállás és bátorság ahhoz, hogy egyszerűen az akkori kormány megtagadja kommunisták által felvett kölcsönök visszafizetését, ma Magyarországon legalább olyan életszínvonalú megélhetés lehetne, mint a szomszédos Ausztriában.

Senki nem vonja kétségbe, hogy bizonyos mértékben elônyôs a külföldi tôke elfogadása, de nem olyan rabszolga módon megkötve, ahogy az hazánkban megtörtént. Oldalakat tenne ki annak a felfedése, hogy a külföldi tôkébôl csak a befektetô profitál, a magyar nép jóformán abból semmi hasznot nem lát.

Ez a tragikus folyamat, ha létre jön az EU-ba való igyekezetnek az ideje, annyiban fog változni az ország hátrányára, hogy az iszonyatos belsô és külsô adósságok megmaradása és kamatjainak fizetése mellett, a magyar termôföld majd elkötelezetten külföldi kézre fog jutni, amivel az ország szuverenitása majdnem megszűnik.

Az ilyen meglévô és bekövetkezendô hátrányok figyelembevételével kell üdvözölni az állítólagos és majd 9 milliárd EURO netto megkapását, melynek egy részét rögtön ellopja a tűzhöz közel állók siserehada, a maradék meg megy az adósságok törlesztésére.

Medgyessy és társai még gazdagabbak lesznek, a magyar nép meg szegényebb. Aki továbbra is elhiszi és támogatja a ,,szocialista" kommunista bagázs kormányműködését, és abban a hitben ámítja magát, hogy ,,Magyarország nem volt, hanem lesz" - borzalmasan fog csalódni.

Sajnos ma Magyarországnak nincsenek megfelelô és hozzáértô, hazáját és annak polgárait emberszámba vevô politikusai, csupán jött-ment hazaáruló gazemberek és elkötelezett politikai csavargók, vannak akiknek csak a zsebük megtömése a fontos és nem az ország feltámadása 40 éves kommunista terror után 12 évvel.

Mondjam és írjam azt, hogy egy újabb forradalomra volna szükség szülôhazámban? Megköveznének érte, pedig más utat a Feltámadáshoz nem látok.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kormányműködését, rendszerváltozás, adósságállomány, visszafizetését, miniszterelnökt, magyarországnak, demokratikusan, kijelentéseket, életszínvonalú, miniszterelnök, rendszerváltás, visszafizetése, magyarországon, elkötelezetten, megemlítették, szerencsétlen, törlesztésére, feltámadáshoz, kezelhetetlen, megköveznének, szuverenitása, dollármilliók, megválasztott, privátizálják, bekövetkezend, privatizáltak, igyekezetnek, magyarország, támogatáshoz, nehézségekre, beköszöntése, forradalomra, milliárdosok, államadósság, versenyfutás, államszinten, gondtalan élet, ország fellen-dítésére, kommunista kormány, 1980-as években, kommunisták által, rendszerváltás hatodik, belföldi államadósság, külföldi adósságállomány, helyükön maradt, rossz nyelvek, egyik kommunista, 1990 elôtti, fillér nélküli, kapitalista szakmában, üzlet kötés, rendszerváltozás után, RÉVFFY LÁSZLÓ, Horn Gyula, Medgyessy Péter KGB, Antall József, Németh Miklós, Máté Lászlónak, Nemzetközi Valutaalap,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem  Erdőn  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Png cica  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Minden harmadik...  Albert Einsteinről  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Még csak most kezdődik a nap  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Akarat  Szívem  Ne kapaszkodj magasabbra,  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Alvó cicák  Nem tudhatod  Ne kapaszkodj magasabbra,  Neked tudnod kell  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png ház  Szívem tiéd  Szívem tiéd  Szívem tiéd  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png fotel  Fehér virág  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Png virág  Alázat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Fekete István - Akác  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  A Megváltó szolgálatában  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Jó éjszakát  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  A másik dolog,  Az igazi szeretetért rendszeri...  Jó éjszakát  Rátalálsz  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Boldog születésnapot a ma ünne...  A Megváltó szolgálatában  Adakozás  A boldog családok mind hasonló...  Próbálj meg ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Irgalom és ítélet  s immár én is felragyogva, ért...  Png fotel  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Nagyi telefonál  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png telefon  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Örülök, hogy látlak!  Rátalálsz  Png telefon  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Reménység és erő Krisztustól e...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Alázat 
Bejegyzés Címkék
gondtalan élet, ország fellen-dítésére, kommunista kormány, 1980-as években, kommunisták által, rendszerváltás hatodik, belföldi államadósság, külföldi adósságállomány, helyükön maradt, rossz nyelvek, egyik kommunista, 1990 elôtti, fillér nélküli, kapitalista szakmában, üzlet kötés, rendszerváltozás után, egykori jogos, kommunisták hajtották, rendszerváltás után, egykor elrabolt, kisemmiztek kaptak, értéktelen papírt, tarthatatlan állapotokat, választ kapták, akkori miniszterelnöktôl, külföldi adósság, hatalmas összeget, akkori kormány, szomszédos Ausztriában, külföldi tôke, hazánkban megtörtént, külföldi tôkébôl, befektetô profitál, tragikus folyamat, ország hátrányára, iszonyatos belsô, magyar termôföld, ország szuverenitása, ilyen meglévô, részét rögtön, tűzhöz közel, adósságok törlesztésére, hitben ámítja, zsebük megtömése, ország feltámadása, újabb forradalomra, kormányműködését, rendszerváltozás, adósságállomány, visszafizetését, miniszterelnökt, magyarországnak, demokratikusan, kijelentéseket, életszínvonalú, miniszterelnök, rendszerváltás, visszafizetése, magyarországon, elkötelezetten, megemlítették, szerencsétlen, törlesztésére, feltámadáshoz, kezelhetetlen, megköveznének, szuverenitása, dollármilliók, megválasztott, privátizálják, bekövetkezend, privatizáltak, igyekezetnek, magyarország, támogatáshoz, nehézségekre, beköszöntése, forradalomra, milliárdosok, államadósság, versenyfutás, államszinten, tarthatatlan, tulajdonosok, visszakapják, elkötelezett, szorgalmasan, politikusai, átszámítani, egycsapásra, feltámadása, tízszeresen, meghaladták, megváltozik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 927
  • e Hét: 6435
  • e Hónap: 15039
  • e Év: 50980
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.